F/G-juniorit

TALVELLA ON HYVÄ AIKA ALOITTAA PESISHARRASTUS TULEVAA KAUTTA AJATELLEN!

Janan F/G-juniorit (2013 syntyneet ja nuoremmat) harjoittelevat talvella kaksi kertaa viikossa.  Harjoitukset 7-9-vuotiaille tytöille ja pojille talvikaudella 2023-2024 pidetään seuraavasti:

  • torstaisin klo 18 – 19 Tervakosken Delfort-areenalla
  • sunnuntaisin klo 14.30 – 16 Turengin yläkoululla

Alkuun pesiksen harrastamista voi kokeilla vapaasti ilman sitoutumista. Pesisvarusteet saa lainaan joukkueelta, joten mukaan tarvitsee ottaa vain sisäpelikengät ja juomapullo.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen harjoituksiin:

Mikko Pitkänen, 050 379 2964, koutsi76@yahoo.com

Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

Taustaa pesiksen harrastamisesta

Janan F/G-joukkueessa pesäpalloa harrastamalla pelaaja omaksuu tehokkaasti yleismotorisia taitoja kuten juoksemista, tasapainoa ja heittämistä sekä pesäpallon laji- ja pelitaitoja. Pesistavoitteena F/G-junnujen pesäpallojoukkueella on pelin oppimisessa ja lajille tyypillisten taitojen omaksumisessa.

Pesäpallo on myös tehokas tapa oppia ja harjoittaa yhteistyötaitoja. Kohteliaisuus ja toisen huomioiminen ovat esimerkkejä hyvistä tavoista joita opitaan, jotta kaikilla olisi ryhmässä hyvä olla; ketään ei kiusata ja kaikki ovat tervetulleita. Pelikaudella joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa ja pelaa Eteläisen alueen aluesarjan ja JunnuSuperin pelejä.