Historiallinen Superpesistapahtuma Turengin Kansanpuistossa keskiviikkona 7.6.2023

Kansanpuistossa pelataan keskiviikkona 7.6.2023 klo 18 naisten Superpesisottelu Tahko Leidit – Virkiä. Ottelu on ensimmäinen Superpesisottelu Janakkalassa!

Molemmissa joukkueissa on pelaajia, joiden kotikenttänä on heidän peliurallaan ollut Kansanpuisto. Tahkon riveissä tällä kaudella heitä on useampia: Senni Korhonen, Emma Heikkilä ja Johanna Ylöstalo.  Tahkon pelinjohtajat, Jussi Haapala ja Marko Ruuskanen, ovat myös toimineet Janakkalan Janan naisten Ykköspesisjoukkueen pelinjohtajina, joten Leideillä on ns. kotikenttäetu puolellaan. Virkiän riveissä lukkarina toimiva Anni Heikkilä pääsee myös hyödyntämään tietämystään entisestä kotikentästään. Mielenkiintoista onkin nähdä, miten pelaajat pystyvät hyödyntämään kokemustaan ja onko kenttä se ratkaiseva tekijä, joka vie toisen näistä Superpesisjoukkueista voittoon.

Tässä muutamia käytännön vinkkejä otteluun saapuville katsojille:

Saapuminen Turenkiin

Kansanpuistoon pääsee kätevästi junalla niin etelästä kuin pohjoisestakin. Turengin asemalta on vain muutaman minuutin kävelymatka Kansanpuistoon, joten auton voi halutessaan jättää kotiin.
Jos päätät kuitenkin tulla autolla, pysäköintitilaa on rajoitetusti Kansanpuiston ympärillä. Lähialueilta pysäköintitilaa kuitenkin löytyy.

Otteluliput

Liput otteluun maksavat 12 € aikuisilta ja 7 € alennusryhmiltä (eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet, 12-17-vuotiaat, työttömät).

Voit ostaa lippusi ennakkoon osoitteessa nettilippu.fi. Lippuja saa myös Kansanpuiston kioskista Janan kotipelien aikaan. Tarjolla on myös yhdistelmälippu Janan naisten Ykköspesisjoukkueen otteluun tiistaille 6.6. ja Superpesisotteluun keskiviikolle 7.6. Yhdistelmälipun voit ostaa myös  nettilippu.fi kautta.

Lisätietoja:

Marko Kiljunen, kiljunenmarko@gmail.com, 0503736437

Nähdään Turengissa!

Janakkalan Jana Pesäpallo

Tahkon Leidit

Virkiä-Pesis