Jana nollasi Räpsän

Janan naisten ykköspesisjoukkue onnistui vihdoin ja palkitsi montun kotiyleisön jäätävällä pelillä 2-0 (8-0, 5-0). Jana nousi voiton ansiosta pois suoran putoajan paikalta sysäten Räpsän hännänhuipuksi.

Jana onnistui tänään koko joukkueen voimin. Tälläistä onnistumisten sarjaa ei ole Kansiksen montussa tänä kesänä nähty. Ulkopeli oli tiivistä aina lukkari Fanni Kanervasta aina kopparipari Henni Kuoppala/Iiris Kiljunen asti. Kopparit olivat tänään jäätävässä tikissä ja kumpikin haki todella upeasti vastustajan painavat lyönnit. Kakkospalkinnon pokannut Henni Kuoppala haki muutaman varman kunnarilyönnin takarajan tuntumusta. Ykköspalkinnon vei kärki Johanna Ylöstalo, joka pelasi ulkona äärettömän hyvin. Jossu poltti etenijöitä hurjaa tahtia koko pelin ajan. Nälkäisin pelaaja oli Riina Kanerva, joka onnistui kärkilyönneissä 89%:sti, löi yhden ja toi kolme juoksua. Riina onnistui myös ulkopelissä kolmospolttajana erittäin hyvin. Palkinnon olisi voinut antaa tänään kelle vaan Janan pelaajista ja se ei olisi mennyt väärin.

Jana kohtaa kolmen kotipelin viikolla vielä torstaina Haminan Palloilijat ja sunnuntaina Kirittäret Jyväskylästä. Torstain peli alkaa klo 18 ja sunnuntaina pilli viheltää klo 16.

Ottelua seurasi tänään peräti 245 katsojaa. Tänään uskolliset kannattajat saivat parhaan mahdollisen palkinnon, kun pelaajista näki, kuinka he nauttivat pelaamisesta ja onnistumiset seurasivat toisiaan. Tästä on hyvä jatkaa Haminan kaatoon!

Teksti: Hannaleena Vainio

Kuva: Marko Jansson