Janalle tärkeä piste

Janan naisten Ykköspesisjoukkue sai pisteen vierasmatkaltaan Jalasjärvelle. Ottelu päättyi kotijoukkueen voittoon 2-1 (1-2, 5-1, 4-1).

Janan ensimmäisen jakson juoksut löi Kaisa Kuittinen. Kotiin juoksivat Riina Kanerva sekä Johanna Ylöstalo. Toisen jakson ainoan löi Krista Matikainen ja toi Kuittinen. Superissa Jana aloitti ja punnersi juoksun Jalakselta, kun Tessa Vahvelainen kotiutti Iida Valajärven. Jalas tuli ensin palottomassa ajolähdössä tasoihin ja sitten Roosa Aho löi kunnarin kolmen juoksun arvoisesti ja ottelu päättyi siihen.

Jana hävisi kolmostilanteet enää 18-11, joten sunnuntaista oli päästy harppauksella eteenpäin. Janalle pinna oli kolmas. Kaksi pistettä Jana on nyt nipistänyt sarjan kärkijoukkueilta Porilta ja nyt Jalasjärveltä. Janan takana on yhdellä pisteellä Hämeekyrö ja edessä seitsemällä pisteellä Espoo. Jana kohtaa seuraavaksi Pöytyän, joka on myös kätkijoukkueita. Ensin 24.7. Pöytyällä ja heti perään kotona montussa 29.7. Sarja on nyt edennyt yli puolenvälin.

Teksti: Hannaleena Vainio

Kuva: Marko Jansson