OP Kesäduuni -paikkojen haku alkaa 18.3!

Kesäduuni OP:n piikkiin – kampanja tarjoaa tuhansille 15-17-vuotiaille nuorille kesätyön.

Ensikosketus työelämään on nuorelle tärkeä juttu. OP Janakkala on jälleen mukana Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa ja tarjoaa 30 janakkalaisnuorelle kesätyön. Kun yhdistys palkkaa nuoren, OP Janakkala maksaa yhdistykselle nuoren palkan. Kahden viikon työstä maksettava palkka on 400 euroa. Kesällä 2020 töitä on tarjolla useammalle nuorelle kuin koskaan aikaisemmin. Janakkalan Jana Pesäpallo hakee kolmea kesäduunilaista.

Yhdistys vastaa kesätyöntekijän valintaprosessista, perehdytyksestä, työnohjauksesta, käytännön palkanmaksusta sekä vastaa työnantajavelvoitteista. OP on mukana Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja työllistäessään nuoren yhdistys sitoutuu noudattamaan Vastuullisen kesätyön periaatteita. Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan avulla. Kesäduuni-kampanja on osa OP:n vastuullisuustyötä ja tavoitteena on työllistymisen rinnalla tukea nuorten taloustaitojen oppimista.

Nuorten työnhaku käynnistyy 18.3.2020 ja jatkuu 19.4.2020 asti. Nuoret osoittavat vapaamuotoiset hakemuksensa suoraan yhdistysten yhteyshenkilöille Marko Ahlgrenille (marko.ahlgren(at)gmail.com).

Janakkalan Osuuspankin kesäduuni toteutettiin ensimmäisen kerran vuonna 2012 pankin 95-juhlavuoden kunniaksi. Hankkeeseen pääsivät mukaan janakkalalaiset yleishyödylliset yhdistykset.

Kaikki Janakkalan OP:n kesäduunipaikat