Pöytyä ja Janakkala yhteistyöhön

Pöytyän urheilijat ja Janakkalan Jaa ovat solmineet yhteistyö- ja farmisopimuksen kaudelle 2024. Pöytyän Urheilijat pelaavat naisten Superpesistä ja Janakkalan Jana pelaa naisten Ykköspesistä kaudella 2024. Farmisopimus mahdollistaa joustavan pelaajaliikenteen seurojen välillä ja lisää seurojen välistä yhteistyötä.

“Pöytyällä on iso 18 pelaajan harjoitusryhmä ja sopimuksen myötä Pöytyän naisten Superpesisjoukkueen pelaajilla on mahdollisuus nyt pelata Ykköspesistä, mikäli paikka Superpesisjoukkueesta ei aukea. Tämä on erittäin tärkeä asia Pöytyälle”, toteaa Pöytyän seurajohtaja Paavo Kallio. “Uskon yhteistyön olevan hyvällä pohjalla, koska Pöytyän uusi pelinjohtaja Mika Lehto toimi menestyksekkäästi viime kaudella Janakkalan pelinjohtajana ja tuntee seuran ja joukkueen hyvinkin”, Kallio jatkaa.

Janakkalalle sopimus tuo käyttöön useita Superpesispelaajia, jotka täydentävät Janan kokoonpanon erittäin kilpailukykyiseksi Ykköspesiksessä.

“Aloitamme yhteistyön Pöytyän Urheilijoiden kanssa innokkaina ja luottavaisina ja uskomme yhteistyön olevan mutkatonta ja hedelmällistä molempien joukkueiden näkökulmista”, sanoo Janan Hannaleena Vainio.

Lisätietoja:

Paavo Kallio, 040 577 5796

Hannaleena Vainio, 040 758 8115