Tiedote naisten ykköspesisjoukkueen pelinjohtajamuutoksesta

Janakkalan Janan Ykköspesisjoukkue ja Waltteri Haapala ovat yhteisesti ja yhteisymmärryksessä purkaneet Haapalan joukkueen pelinjohtaja- ja valmennustoimintaa koskevan sopimuksen. Waltteri Haapala on tämän myötä siirtynyt kokonaan sivuun joukkueen toiminnasta.

Joukkueenjohto ja Haapala ovat käyneet asiaa koskevia keskusteluja sekä keskenään että erikseen joukkueen sisällä ja tähän harkittuun päätökseen on tultu näissä keskusteluissa esiin tulleet seikat huomioiden. Joukkueenjohtaja Mikko Pitkänen täsmentää, että tehdyillä toimenpiteillä joukkueen sisäistä tunnelmaa on pyritty rauhoittamaan ja suuntaamaan ajatukset laadukkaisiin pelisuorituksiin erityisesti sisäpelissä, jotta kauden jäljellä olevista peleistä saadaan irti maksimitulos niin pelillisesti kuin pisteiden muodossa. Pelinjohtajana toimii jatkossa Marko Ruuskanen, joka on jo aiemmin toiminut toisena pelinjohtajana joukkueessa ja joka hoiti pelinjohtotehtäviä edellisessä sarjapelissä 22.6. Hänen apunaan valmennus- ja pelinjohtotehtävissä toimii Jenni Ruuskanen, joka niin ikään on ollut mukana joukkueen taustoissa jo aiemmin.

Mikko Pitkänen haluaa lopuksi koko Janan pesäpallojaoston puolesta kiittää Waltteri Haapalaa ennakkoluulottomuudesta haastavaan tehtävään ryhtyessään ja kaikesta Janakkalan Janan edustusjoukkueen eteen tehdystä työstä sekä toivottaa onnea tuleviin, moniin hyviin pesäpallovuosiin.

Janakkalassa 1.7.2022

Mikko Pitkänen
Janakkalan Jana Ry Pesäpallojaosto
Puheenjohtaja / Naisten Ykköspesisjoukkueen joukkueenjohtaja
Puh. 050 379 2964