Ykköspesisjoukkueelle kauden avausvoitto

Ykköspesisjoukkue matkasi tänään Hämeenkyröön ensimmäiseen otteluun uuden pelinjohdon kera. Janan lukossa ollut sisäpeli aukesi vihdoin ja juoksujuhlat päättyivät Janan kauden ensimmäiseen voittoon ja ensimmäisiin pisteisiin 0-2 (5-6,7-8). Ensimmäisen jakson ratkaisu nähtiin tasoittavalla, kun Jessika Sihvonen täräytti kunnarin tyhjään kenttään ja Jana sai kauden ensimmäisen pisteensä. Toisella jaksolla ratkaisu tapahtui toisessa vuoroparissa, kun Jana mätti taululle tukevan tuntuisen 8-1 johdon Iida Järvisen lyödessä kunnarin. Räpsä taisteli vielä viimeisessä vuoroparissa juoksun päähän, mutta ei sen lähemmäksi. Janan ykkönen oli tänään neljästi kotiutuksessa onnistunut joukkueen kapteeni Krista Matikainen. Kakkosella palkittiin Taru Ala-Tuuhonen. Jana avasi pistetilinsä uuden pelinjohdon alla.
Uusi pelinjohto: Sanimaria Selinko ja Fanni Kanerva
Teksti: Hannaleena Vainio
Kuva: Marko Ahlgren