Janakkalan Jana pesäpallon vuoden yhteistyökumppani on Tähtitarkastus OY

Janakkalan Janan pesäpallojaosto palkitsi kauden päättäjäisissä vuoden yhteistyökumppaniksi Tähtitarkastus OY:n. Tähtitarkastus on asuntokaupan kuntotarkastuksiin erikoistunut valtakunnallinen asiantuntijayritys. Kesällä 2019 Tähtitarkastus ja Janakkalan Jana tekivät laajaa yhteistyötä.

Tähtitarkastus oli vahvasti mukana jokaisessa naisten Ykköspesisottelussa. Otteluissa jaettiin Tähtiesitteitä, joista löytyi sarjataulukot, pelaajatilastot sekä pelaajaesittely aina yhdestä pelaajasta. Kotitaipaleella liehui Tähtitarkastus- kulmalippu.

Janakkalan Jana RY:n 90v- juhlaottelussa Tähtitarkastus tarjosi makkarat yleisölle ja esitteli laajaa kuntotarkastus tarjontaansa.

Tähtitarkastus ja Janakkalan Jana järjestivät myös Tähtitempaus 2019- tähtipesiksen. Tähtipesis kokoontui pelailemaan kesän aikana kaikkiaan kymmenen kertaa. Viimeisellä kerralla pelasimme höntsyottelun yhdessä Janan ja Paukun kuntopesisjoukkueiden kanssa. Tähtipesis oli kaikille avoin ja ilmainen tapahtuma tulla kokeilemaan ja opettelemaan Suomen kansallispelin saloja.

Tähtipesis jatkuu myös kesällä 2020!

Pallolle kyytiä antaa Taneli Rantatorikka
Kauden päätteeksi pelasimme höntsyottelun Janan ja Paukun kuntopesisjoukkueiden kesken.

Kuvahaun tulos haulle tähtitarkastus