Janan tuomaritiedoite 04/2020 – Koulutusta jatketaan

Tuomaritiedoite 04/2020 (päivitetty 2.5.)

Vallitsevasta tilanteesta johtuen kevään 2020 tuomarikoulutukset käydään netissä ja etäyhteyksin. Pesäpalloliiton tuomariorganisaatio on saanut valmiiksi D, E ja N -tasojen sekä tuomaripassiin (P) liittyvät koulutusvideot, jotka ovat nyt kaikkien kiinnostuneiden vapaasti katsottavissa. Tuomarikortin myöntämisen edellytyksiä ovat koulutusvideon huolellinen läpikäynti ja sääntötestin suorittaminen. Lopuksi ilmoittaudutaan oman seuran tuomarilistaan. Ohjeet alla.

Tulevana kesänä tuomarit lunastavat itse tuomarikortin, joten erillistä tuomarivelvoitetta kortin lunastamiseen ei ole. Näin palkkiot lähtevät kertymään heti ensimmäisestä ottelusta.

 

D, E ja N -tasojen tuomarikoulutus 2020

1. Tuomarikoulutus aloitetaan katsomalla videolta aloittavien tuomareiden koulutusjatkavien tuomareiden koulutus tai kiinnostuksen mukaan, vaikka molemmat. Tuomaripassin hankkija voi valita, kumpi videoista palvelee enemmän omaa osaamista.

 

2. Seuraavaksi tehdään sääntötesti, jossa vastataan 50 kysymykseen oikein tai väärin.

 

3. Lopuksi tehdään ilmoittautuminen seuran tuomarilistaan:Eteläinen alue -> Maakunnaksi valitaan Uusimaa -> Janakkalan Jana

 

4. Tutustu lisää tuomaritoimintaan ja materiaaleihin osoitteessa https://www.pesis.fi/kilpailu/tuomarit/tuomarikoulutus/

 

Koulutusta jatketaan 10.5. asti

 

Lisätiedot:

Antti Järvinen

antti.jarvinen@janapesis.fi