Naispesiksen superviikko Janakkalassa – Tahkon Leidien kotiottelu 7.6.2023 pelataan Turengin Kansanpuistossa

Hedelmällinen yhteistyö Janakkalan Janan ja Hyvinkään Tahkon välillä saa tänä kesänä kiinnostavaa jatkoa, kun Janan järjestämässä naisten Superpesiksen ottelussa Tahkon Leidit kohtaa Lapuan Virkiän keskiviikkona 7.6.2023 klo 18 Turengin Kansapuistossa. Ottelu on osa Janakkalan Naispesiksen Superviikkoa yhdessä 6.6.2023 pelattavan Naisten Ykköspesiksen ottelun Jana-Kirittäret kanssa.

”Monen vuoden mittainen toiveemme on nyt toteutumassa. Legendaarinen Monttumme on vihdoin Superpesisottelun näyttämönä ja kattaus on parasta, mitä Janakkalan pesiskansa voi naisten sarjan osalta toivoa. Ottelun odotus antaa varmasti buustia Jana-pesiksen eri joukkueiden kevääseen nuorimmista junioreista Ykköspesikseen asti.” – Mikko Pitkänen, Janan pesäpallojaoston puheenjohtaja, kommentoi.

Ottelussa on paikallisesti katsottuna paljon kiinnostavaa. Virkiän joukkueessa lukkari Anni Heikkilä ja Leidien riveissä Senni Korhonen tekevät kumpikin pelitehtävissä paluun Kansanpuistoon muutaman vuoden tauon jälkeen. Leidien riveissä on runsas määrä myös muita Jana-lähtöisiä ja -taustaisia pelureita. Anni Heikkilä odottaa innolla ja taustastaan ylpeänä tulevaa ottelua ja uskoo olosuhteiden suosivan Virkiää, koska läpilyöntien mahdollisuus on Kansanpuistossa esim. Pihkalaa pienempi. Siskon kohtaaminen vastustajan joukkueessa ei sen sijaan ole Annin toivelistan kärjessä. Tapahtuman erityislaatuisuus on Annin mielestä jo syy sinällään tulla katsomoon.

Jana ja Tahko toivottavatkin joukkueet sekä katsojat lämpimästi tervetulleiksi Turenkiin seuraamaan naisten pesäpallon ylimmän sarjatason kovatasoista mittelöä. Otteluisännyydestä vastaa Janakkalan kunta. Ottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä myös Ruutu+ -palvelussa.

Osta liput ennakkoon!
Aikuisten pääsylippu otteluun maksaa ennakkoon 12 € ja alennuslippu 7 €. Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät katsomoon ilmaiseksi. Aikuisten yhteislipun Naispesiksen Superviikon molempiin peleihin saat 15 €:lla. Lippujen hankintapaikat ilmoitetaan myöhemmin.  Tahkon Leidien kausi-, vapaa- ja pelaajakorteilla on otteluun vapaa pääsy Pihkalan ottelujen tapaan.

Tervetuloa naispesiksen ystävät Turenkiin kesäkuussa!

Lisätietoja:

projektipäällikkö Marko Kiljunen, kiljunenmarko@gmail.com, 0503736437