Janakkalan Jana ja Mynämäen Vesattaret yhteistyösopimukseen!

Superpesiksen sarjanousija Mynämäen Vesattaret ja Ykköspesiksen Janakkalan Jana ovat solmineet farmiyhteistyösopimuksen tulevaan kauteen.

Janakkalan Janan ykköspesisjoukkueen manageri Joni Lintula sekä Mynämäen Vesattarien valmentajat Mikko Järvenpää sekä Jari Lehto ovat sopineet seurojen välisestä yhteistyöstä.
Sopimus koskee Mynämäen naisten Superpesiksen ja Janakkalan naisten Ykköspesiksen joukkueiden välistä pelaajaliikennettä. Farmisopimus mahdollistaa Mynämäen Superin pelaajien liikkumista Janakkalan suuntaan. Farmisopimus on yksivuotinen.

-Farmilla on molemmin puolinen hyöty. Ne, jotka eivät pääse Mynämäellä avaukseen, saavat Janakkalassa lisää peliaikaa. Me puolestaan saamme heistä apuja tärkeisiin rooleihin niin sisä- kuin ulkopeliin, kertoo Manageri Lintula Janasta,

-Vesattarille on todella tärkeää, että meillä on mahdollisuus saada nuoria pelaajiamme laadukkaaseen valmennukseen ja hyvin hoidettuun seuraan. Tätä kautta he ovat jatkossa valmiimpia meidän Superin joukkueen käyttöön, totetaa puolestaan Mikko Järvenpää Vesattarista.