Pesisleiri 7-12-vuotiaille hiihtolomaviikolla

Pesisleiri 7-12-vuotiaille hiihtolomalla ma-ke 24.-26.2.2020 klo 10-13 Turengin koulun yläsalissa, Koulutie 2

Janakkalan Jana järjestää kolmen päivän liikunnallisen Pesisleirin Turengin alakoululla, joka tarjoaa matalan kynnyksen liikunnallista toimintaa 7-12-vuotiaille hiihtolomalla ma-ke 24.-26.2.2020 klo 10-13. Leirillä halutaan luoda mahdollisimman monelle lapselle mahdollisuus harrastaa ja liikkua hiihtolomalla ja tutustua kansallispeliin, pesäpalloon. Toimintaan ovat tervetulleita kaikki lapset, erityisiä taito- tai lajivalmiuksia ei tarvita. Ilo ja innostus ovat pääosassa!

Pesisleirillä

  • liikutaan paljon monipuolisesti ja ilolla lasten omien taitojen mukaan
  • tutustutaan pesikseen pelaten ja touhuten
  • opetellaan pesiksen perustaitoja ja pelataan jokaisella kerralla pesäpalloa, joskin soveltaen
  • kannustetaan joukkueena toimimiseen ja ennakkoluulottamaan yrittämiseen
  • syödään välillä omia eväitä

Leirin hinta on 20 €/osallistuja sisältäen pesispassin OP:n Sporttiturva-vakuutuksella. Leirillä tarvittavat pesisvarusteet ovat saatavilla seuralta, mutta leirille on hyvä ottaa mukaan joustavat vaatteet, sisäpelikengät sekä omat eväät ja juomapullo.

Leirin toteutumiseksi edellytetään vähintään 10 ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen tulee tehdä 9.2.2020 mennessä. Leirille mahtuu mukaan 20 lasta ja leiri täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Vanhemmille lähetetään vahvistusviesti leiristä viimeistään hiihtolomaa edeltävällä viikolla. Leiriin ilmoittaudutaan ilmoittamalla leiriläisen nimi, ikä ja vanhemman/vanhempien puhelinnumerot tiedottamista varten leirin vastuuohjaajalle tekstiviestillä tai sähköpostitse: Mikko Pitkänen, 050 379 2964, koutsi76(at)yahoo.com

 

TERVETULOA PESISLEIRILLE!